Новини

Назад

Маріупольці продовжують отримувати матеріальну допомогу на лікування

20 квітня 2024, 12:22
65
Суспільство

Муніципалітет Маріуполя на чолі з Вадимом Бойченком продовжує працювати над наданням маріупольцям матеріальної допомоги на лікування. Через центри "ЯМаріуполь" люди можуть подати заяву на отримання такої підтримки. Спеціалісти проконсультують на місцях, який пакет документів необхідно додати для розгляду заяви. 

"Центри "ЯМаріуполь" – це місця, де маріупольці можуть скористатися допомогою муніципалітету та отримати необхідні консультації від фахівців. Здоров'я людей залишається у фокусі нашої уваги. Є різні формати підтримки: виділяється матеріальна допомога на лікування, працюють лікарі у центрах, а наразі готуємо до відкриття медичні хаби", - міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.  

Серед тих, хто вже отримав таку матеріальну допомогу - маріупольчанка Тетяна Вікторівна, яка наразі перебуває у Вінниці. У лютому цього року була проведена операція по заміні кришталика на оці. Отримана допомога дозволила компенсувати частину витрат на операцію.  

А ось маріуполець Володимир Логвін із Львова проходив курс лікування у кардіологічному відділенні. Витрачені на ліки кошти, вдалося відшкодувати завдяки отриманій матеріальній підтримці муніципалітету: 

"Дякуємо за допомогу у лікуванні, яку у ці важки часи знаходить можливість надавати нам, маріупольцям".  

Детальніше про цей вид підтримки та пакет документів проконсультують фахівці центру "ЯМаріуполь".