Новини

Назад

У Маріуполі жителі побачать «Лінію берега»

13 січня 2022, 10:33
4669
Анонси міських заходів

Художній музей ім. А. Куїнджі запрошує відвідати фотовиставку "Лінія берега 2021". На ній буде представлено 175 робіт від 15 авторів. Кадри виконані у різних жанрах – натюрморт, портрет, пейзаж та інші. Відкриття відбудеться 15 січня о 14.00.

Маріупольці та гості міста зможуть поспілкуватися з фотографами, розпитати про процес зйомки, обробку фотографій та історію кожного кадру. Ця виставка – давня традиція. Народному фотоклубу "Берег" уже понад 50 років і щороку його учасники показують художні замальовки з життя. На знімках – портрети близьких людей, пейзажі Маріуполя, пам'ятні місця.

«Протягом року було багато моментів, які хотілося сфотографувати. Учасники клубу випробовували нові жанри. Наприклад, макрозйомка та мобільна фотографія. Я захопилася концептуальним напрямком. Хотілося не просто гарно сфотографувати, а й вкласти у картинку сенс, сюжет. У результаті обрала 10 світлин. Це обличчя маріупольців, геометрія міста. Для кожного фотографа виставка має власний сенс. Для мене – це творчий ріст», - розповіла фотограф, учасниця фотоклубу Людмила Буянова.